Yhdistys

Jyväskylän Kansanmusiikkiyhdistys ry – tutummin vain KaMu – on Keski-Suomen Kansanmusiikkiyhdistykseen kuuluva yhdistys, jonka tarkoitus on tukea ja edistää paikallisen kansanmusiikin harrastusta.  Yhditys järjestää kansanmusiikin opetusta Jyväskylän kansalaisopiston alaisuudessa.

Lisäksi tarjonnasta löytyy aikuisille tarkoitettu kansanmusiikkiyhtye Kvartti, joka on pelimannimusiikkia, erityisesti keskisuomalaista kansanmusiikkia soittava aikuisten ryhmä, joka esiintyy aktiivisesti. Myös Kvartin toiminta tapahtuu Jyväskylän kansalaisopiston kautta. Opettajana toimii Tiia Pennanen. Pelimannitalon suojissa harjoittelee myös useita muita kansamusiikkiyhtyeitä, kuten Kuokkalan pelimannit, Karin Parhaat ja Seljanka.

Jyväskylän Kansanmusiikkiyhdistys järjestää myös lasten pelimannikerhoja Puuppolan koululla sekä Pelimannitalolla.

Yhdistys järjestää myös säännöllisesti kansanmusiikkikonsertteja, joissa esiintyy yhdistyksen omien ryhmien lisäksi valtakunnallisesti eturivin kansanmuusikkoja.

Jäseneksi

Liity jäseneksi Jyväskylän Seudun Kansanmusiikkiyhdistykseen. Liittymällä kannatat kansanmusiikin harrastusta Jyvässeudulla.

Täytä ja lähetä oheinen jäsentietolomake. Maksa jäsenmaksu 20€ tilille FI53 5290 0240 0582 20 ja laita viestiksi jäseneksi liittyvän nimi.

Saarijärventie 71
40270 Palokka